Overslaan en naar de inhoud gaan

ProVoet Jubileumcongres

Schrijf je nu in voor het congres van het jaar! Het ProVoet jubileumcongres op 15 oktober in Bunnik. Op dit congres vindt je alle topsprekers uit de voetenbranche. 

Jubileumcongres 2022

Margreet van Putten . Mischa Nagel . Katja Staartjes . Mischa Nagel . Annemie Galimont . Karolien van der Scheer. Hanneke Bal . Tineke de Beer . Eelco Schuurman . Mirjam Tuinhout . Igna Breedeveld . Joyce de Wit . William van Houtum . Ilonka Armstorff . Benedikt Marijnen .

Naast het plenaire programma is er volop keuze om je eigen interesses te voeden. Er zijn er namelijk maar liefst 4 parallelsessies. Het congres is interessant voor pedicures en medisch pedicures. In totaal zijn er 5 accreditatiepunten toegekend door ProCERT KwaliteitsRegister voor de Pedicures.

Maak gebruik van onze vroegboekactie speciaal voor ProVoet leden: boek vóór 31 augustus en betaal slechts € 69 ,95 excl. btw (inclusief: koffie, thee, lunch, borrel en parkeerkosten).

Benieuwd? Bekijk het programma op www.provoetcongres.nl hier kun je je ook direct inschrijven!

Programma en aanmelden

ProVoet
Bunnik
9:30-16:30

 

Accreditatie

ProCERT heeft deelname aan het congres geaccrediteerd met 5 accreditatiepunten: 2 punten voor omgevingsbewust handelen, 2 punten voor ondernemerschap, 1 punt voor overige voetzorg.

Kosten

Vanwege het 20-jarig bestaan van ProVoet krijgt dit congres niet alleen een feestelijk tintje maar betaalt ProVoet 50% van de deelnamekosten voor haar leden. Je betaalt daardoor zelf geen € 179,95, maar € 89,95 en als je vóór 31 augustus aanmeldt betaal je als vroegboeker zelfs maar
€ 69,95!  
Niet-leden zijn ook welkom, zij betalen
€ 179,95. Genoemde tarieven zijn inclusief koffie, thee, lunch, borrel en parkeerkosten, en exclusief btw.