21 december 2023

Aankondiging facturatie 2024

Medio januari starten we met de jaarlijkse facturatie. Je ontvangt dan van ons een e-mailnotificatie met daarin een link naar de factuur die klaarstaat in jouw persoonlijke MijnProVoet-omgeving onder Mijnfacturen. Daar kun je hem inzien, downloaden, printen en betalen via de iDealknop.

De betaling zien wij graag binnen twee weken na facturatie tegemoet. Heb je een automatische incasso afgegeven dan is de mail alleen ter kennisgeving. Betaal dus alleen via iDeal als je géén automatische incassomachtiging hebt afgegeven. Check en wijzig eventueel je betalingsgegevens en incassowijze in MijnProVoet.

In jouw persoonlijke omgeving staan naast alle eerdere facturen dan veelal twee nieuwe facturen. Een ProVoet-factuur voor de contributie (€133,50 als je lid bent en voor aspirantleden is dat bedrag € 54,-) en de bijdrage voor de digitale Podopost (€ 29,99). Verder vind je op deze factuur de eventuele toeslagen voor de optionele modules zoals Podopost Magazine (fysieke versie, €17,90) en AVG-module. De administratiekosten bedragen €2,50 en dit bedrag krijg je als korting als je via automatische incasso betaalt. Daarnaast vind je ook een SFBV-factuur voor je eventuele verzekeringen.

Check en wijzig eventueel de door jou afgesloten optionele modules in MijnProVoet. Je kunt een actieve module uitzetten tot uiterlijk 31 december van dit jaar, anders kan dat pas per 31 december 2024. 

(Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief btw)