Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: Goede gesprekken in het ProVoet Café

Afgelopen zaterdag was het ProVoet Café aanwezig op dePedicure.nl Regiodag Overijssel in Hengelo. Ondanks het warme weer waren er veel pedicures die ons café wisten te vinden om een vraag te stellen. Of, voor een gezellig bakje koffie of thee terwijl ze geïnformeerd werden over de laatste ontwikkelingen.

Er waren vragen over de sportpedicure en de rol van het SCAS (Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg). Er was interesse voor het Maatwerk Medisch Pedicure en verschillende pedicures deelden hun ervaringen over de samenwerking met de podotherapeut in de diabetische voetzorg. Daarbij viel het op dat er grote regionale verschillen waren, een trend die we landelijk terugzien. In de ene regio verloopt het prima, terwijl op steenworp afstand er nog veel verbetering mogelijk is.

Met de middag werd het rustiger in het café waardoor er leuke individuele gesprekken ontstonden die door de deelnemers als heel prettig werden ervaren. We zien dit ook terug in de evaluaties. Ook de inspiratieboekjes die uitgereikt werden in het ProVoet Café werden goed ontvangen en meegenomen als leesmateriaal voor thuis. Kortom, een geslaagde dag!

Het volgende ProVoet Café vindt plaats in september en bezoeken we Zuid-Holland. Meer informatie volgt deze week.