Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: Heidag bestuursleden en beleidsmedewerkers

Op vrijdag 16 september ontmoetten bestuur, directie en medewerkers elkaar voor een heidag. Een mooi moment om met elkaar na te denken over de toekomst en plannen te smeden. Onder leiding van een externe gespreksleider werden diverse thema’s behandeld, die telkens met een korte presentatie door beleidsmedewerkers werden ingeleid.

Deze dag was tevens het moment waarop de nieuwe directeur Ron Verschuren formeel het stokje overnam van Cas van de Groes, die met pensioen ging. Ron draait vanaf medio mei mee achter de schermen en is inmiddels goed op de hoogte. Dit was de eerste gelegenheid waarbij hij in dit verband optrad als directeur van de vereniging. Ron Verschuren: “Ik kijk erg tevreden terug op de heidag. Ook de reacties van bestuur en medewerkers waren erg positief. Het was een mooi natuurlijk moment om een verder aanscherping te geven aan de prioriteiten voor de komende jaren. In een open setting was het mogelijk om met elkaar van gedachten te wisselen, ideeën te vormen en vanuit ieders expertise de onderwerpen te belichten. Met natuurlijk continue op het netvlies: “alles ten dienste van onze leden”.

De uitkomsten van de heidag zijn verder uitgewerkt en aangescherpt door de beleidsmedewerkers. Dit vormt het uitgangspunt om er in de werkorganisatie verder mee aan de slag te gaan. We houden je uiteraard op de hoogte over de vervolgstappen die straks gezet gaan worden.