Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: Kom ook naar het ProVoet Café!

ProVoet bezoekt in 2016 verschillende regio’s met het ProVoet Café. Je kunt het Café binnenlopen om jouw vragen aan ons te stellen. Hiermee sluiten we aan op de wens van onze leden om meer in de regio te komen en beter op de lokale vragen in te spelen.

Stel jouw vraag
Kom je naar het ProVoet Café in Haarlem? Stel jouw vragen dan nu al op het ProVoet Forum. Zo kunnen wij ze zo volledig mogelijk beantwoorden. Bekijk ook alvast welke vragen collega’s uit jouw regio stellen.

Wat mag je van ProVoet verwachten tijdens het ProVoet Café:

  • Stel jouw vragen direct en persoonlijk aan onze medewerkers en bestuursleden.
  • Er is ruimte voor discussie, ook met collega-pedicures.
  • We geven regelmatig een korte presentatie over actuele ontwikkelingen.

De eerste regio die we bezoeken met het ProVoet Café is Haarlem, op 13 februari. In de eerste helft van 2016 gaan we naar het oosten en zuiden van het land. Het ProVoet Café vindt plaats op dezelfde dag en locatie als de regionale bijeenkomsten van dePedicure.nl. Zo sla je twee vliegen in een klap en is er volop gelegenheid om laagdrempelig bij ProVoet binnen te lopen.

Volg op dePedicure.nl het programma van de Regiodag (je kunt ook meehelpen organiseren of suggesties aandragen): www.depedicure.nl/regiodagnoordholland

Je kunt jouw gratis ticket voor de Regiodag in Haarlem alvast bestellen via deze link: www.eventbrite.nl/e/tickets-depedicurenl-regiodag-noord-holland-2016-19357272122