Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: Nederland heeft meer voetballers dan ooit!

Met 1.227.157 KNVB-leden heeft Nederland meer voetballers dan ooit. De groei was afgelopen jaar bij de meisjes en vrouwen het grootst. Het aantal vrouwelijke leden steeg zelfs naar 146.090. Voor de pedicurebranche een unieke kans om deze doelgroep mannelijke en vrouwelijke voetballers te attenderen op de pedicure.

Het internetfilmpje heeft als doel de belofte “Je voetbalt heel cool vanuit de pedicurestoel” onder (voetbal)sporters over te brengen. Door het op een ludieke manier hooghouden van de bal door een pedicurestoel in een voetbalstadium vol enthousiaste supporters willen wij de doelgroep aanzetten tot nadenken. Want voetballers besteden vaak veel aandacht aan hun algemene conditie, techniek en schoeisel maar vergeten de verzorging van hun voeten. En met de boodschap ‘Je voetbalt heel cool vanuit de pedicurestoel wil ProVoet ze de weg wijzen naar de professionele ProVoet pedicure.

Gelukkig zien wij wel een trend waarbij steeds meer sporters en clubs het voordeel zien van een pedicure in het begeleidingsteam. Zo kwamen wij ook een mooie uitspraak tegen van ProVoet-lid Fred Zwang, pedicure van het 1e elftal van Feyenoord: “Een voetballer die naar de pedicure gaat is geen mietje. Die is gewoon ontzettend goed bezig met zijn sport.”

Hebben de voetballers in jouw omgeving jou al gevonden? En werk je ook al samen met de sportclub in jouw woonplaats? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je nog geen contact gelegd met de voetbalclub in jouw woonplaats en heb je daar wel interesse in, dan kun je het filmpje mooi gebruiken als inkopper.

https://www.youtube.com/watch?v=nIakNPGkoX0