Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: ProVoet Café in Zuidoost-Nederland

ProVoet bezoekt in 2016 verschillende regio’s met het ProVoet Café. U kunt het Café binnenlopen om uw vragen aan ons te stellen. Hiermee sluiten we aan op de wens van onze leden om meer in de regio te komen en beter op de lokale vragen in te spelen.

Stel uw vraag
Komt u naar het ProVoet Café in Zuidoost-Nederland? Stel uw vragen dan nu al op het ProVoet Forum. Zo kunnen wij ze zo volledig mogelijk beantwoorden. Bekijk ook alvast welke vragen collega’s uit uw regio stellen.

Wat mag u van ProVoet verwachten tijdens het ProVoet Café:

  • Stel uw vragen direct en persoonlijk aan onze medewerkers en bestuursleden.
  • Er is ruimte voor discussie, ook met collega-pedicures.
  • We geven regelmatig een korte presentatie over actuele ontwikkelingen.

Na de geslaagde dag van het ProVoet Café in Haarlem, zijn we op zaterdag 2 april in Zuidoost-Nederland. Op 4 juni zijn we in Overijssel. Het ProVoet Café vindt plaats op dezelfde dag en locatie als dePedicure.nl Regiodagen. Zo slaat u twee vliegen in een klap en is er volop gelegenheid om laagdrempelig bij ProVoet binnen te lopen.

Regiolunch
Op de regiodag heeft u de mogelijkheid om tijdens de lunch ervaringen en tips uit te wisselen met andere pedicures uit Zuidoost-Nederland. U kunt deze dag gebruik maken van de speciale regiolunch voor 16,00 euro per persoon. Het lunchbuffet bestaat uit met luxe broodjes, soep, salade, warme snacks en drinken.

ProVoet biedt haar leden 50% korting op deze lunch. Vraag hiervoor online een voucher aan via ProVoet: www.provoet.nl/activiteitenprogramma. Er zijn hiervoor een beperkt aantal vouchers beschikbaar, dus bestel 'm nu! Op de dag zelf kunt u de voucher ophalen in het ProVoet Café.

Links bij dit artikel
Bekijk het programma van dePedicure.nl Regiodag (u kunt ook meehelpen organiseren of suggesties aandragen): www.depedicure.nl/index.php?threads/11339/

U moet zich voor de dag wel even aanmelden. Bestel uw gratis (!) ticket voor de Regiodag in Zuidoost-Nederland via deze link:
www.eventbrite.nl/e/tickets-depedicurenl-regiodag-zuidoost-nederland-2016-19963042999

Alvast een kaart bestellen voor Overijssel? Dat kan via deze link:
www.eventbrite.nl/e/tickets-depedicurenl-regiodag-overijssel-2016-19964044996