Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Actueel: Themadag wellness was wederom een succes

De ProVoet themadag Wellness was wederom een succes! Afgelopen vrijdag, 16 juni 2017, was een prachtige dag met bevlogen workshopleiders en enthousiaste deelnemers. Door de kleine groepen en de praktische opzet van de workshops was iedereen heel actief. Zo kregen de deelnemers feeling bij de verschillende onderwerpen. Zelfs Nail-art leverde een aantal verraste deelnemers op, die nooit hadden gedacht zo enthousiast te kunnen worden van nail-art.

De workshop Inleiding op shiatsu-massage, verzorgd door Ronald Riksen, was een groot succes. Deelnemers sloegen zelfs een deel van hun pauze over om nog even door te kunnen gaan. Direct op de pedicurepraktijk geënt was de workshop die verzorgd werd door Kathleen Kay, een klassieke wellnesservaring met volledige focus op de voeten. Ideaal dat de deelnemers op elkaar oefenden, zo had iedereen ook direct een ontspannende massage te pakken tijdens deze wellnessdag!
De vierde workshop van de dag was het minst actief, maar zorgde wel voor geboeide gezichten en veel vragen uit de praktijk. De lezing die Reina Welling gaf over aromatherapie zorgde voor een mooie balans tussen alle actieve workshops.

Door de kleinschalige opzet van de themadag was er ook volop de mogelijkheid om in contact te komen met collega’s gedurende de pauzes en de uitgebreide lunch. Deelnemers waren enthousiast en gaven aan een fantastische dag beleefd te hebben!

De volgende themadag heeft als thema Massage en vindt plaats op 24 november 2017. Interesse? Kijk voor meer informatie en het programma op de website www.provoet.nl/activiteitenprogramma (vanaf 22 juni online).