Overslaan en naar de inhoud gaan

29 maart 2018

Antwoord vraag vd week (wk 27): Hoeveel pedicures zijn er in 2020 (video)

Twee weken terug zijn we gestart met een nieuw onderdeel van het ProVoet-forum: De vraag van de week. Je kunt hier alle vragen stellen aan de medewerkers van ProVoet.

We hebben de vraag van @evelien uitgekozen: "Hoeveel pedicures verwachten jullie dat erin Nederland zijn in 2020?"

Bekijk hier de video waarin voormalig directeur Cas van de Groes de vraag beantwoordt.

We zijn benieuwd naar jullie mening over deze nieuwe rubriek en de manier waarop we de vragen beantwoorden (video). Plaats dus vooral een reactie!

Naast deze vraag hebben we nog de volgende vragen ontvangen:

  • @alma : "Blijven jullie met de hitte op kantoor of gaan jullie thuis werken?" Gelukkig hebben we airco op kantoor, dus we werken gewoon door.
  • @Rosa : "Hoeveel pedicures haken af bij de podotherapeut in 2016? Of zit er nog potentie in voor de pedicures d.m.v. bemiddeling door Provoet?" Dit zijn afspraken die worden gemaakt tussen professionals onderling. ProVoet kan hier niet veel aan doen. We ondersteunen leden zoveel mogelijk door op landelijk niveau afspraken te maken, bijvoorbeeld met de NVvP
  • @Monique Otten : "Gaat ProVoet met de tijd mee? Komt er in de toekomst een Podopost-App?" We gaan natuurlijk met onze tijd mee, zie bijvoorbeeld dit ProVoet-forum. Je kunt dit al bereiken via de app. Of BSL een Podopost-app ontwikkelt weten wij niet.