Overslaan en naar de inhoud gaan

19 maart 2018

Binnenkort start testen nieuwe consumentenwebsite

We zijn druk bezig met ontwikkeling van een volledig nieuwe consumentenwebsite. We verwachten dat we in de loop van februari kunnen starten met het testen van deze nieuwe site. Uiteraard zijn we benieuwd naar de mening van onze leden. Zodra de website klaar is om te testen, nodigen we daarvoor onze leden uit.

Waarom ontwikkelt ProVoet een consumentenwebsite?
Het zoeken naar informatie verplaatst zich steeds meer van offline naar online. Denk bijvoorbeeld aan het verdwijnen van de telefoongids of de gouden gids. Dit betekent ook dat consumenten steeds meer online op zoek gaan naar een goede pedicure. Wil je online gevonden worden, dan moet je ervoor zorgen dat je goed vindbaar bent. Dit kun je doen door een goede website te bouwen. Vanuit ProVoet helpen we mee en bundelen we de krachten van alle leden, door op één plaats de informatie te plaatsen.

Wat mag ik van de nieuwe website verwachten?
Alle leden van ProVoet kunnen zich straks kosteloos profileren op de nieuwe website. Ieder lid krijgt een persoonlijk profiel met daarin informatie over diploma’s en specialisaties. Daarbij is ook ruimte voor afbeeldingen van en informatie over je praktijk, bijvoorbeeld over speciale aandachtsgebieden waar je je op richt. Consumenten kunnen er ook beoordelingen achterlaten en lezen. Tenslotte werken we hard aan een koppeling met agenda’s van een aantal bekende softwareprogramma’s uit de branche. De consument kan dan direct een afspraak plannen.

Hoe werkt de nieuwe consumentenwebsite?
De nieuwe consumentenwebsite is gebaseerd op drie stappen: aandacht, interesse en actie.

  1. Aandacht: we zorgen ervoor dat een consument bij de online zoektocht naar informatie áltijd op onze website terecht komt. Dit doen we door relevante inhoud te plaatsen. Bijvoorbeeld over klachten, maar ook tips over goede voetverzorging. De website moet goed scoren in Google, niet alleen door inhoud, maar ook door een goede structuur.
     
  2. Interesse: als we de aandacht van de consument hebben, maken we duidelijk wat de toegevoegde waarde is van de pedicure en medisch pedicure. We maken de consument ervan bewust dat ze voor goede voetzorg naar onze pedicures moeten.
     
  3. Actie: als laatste stap proberen we ervoor te zorgen dat de consument ook daadwerkelijk in actie komt en bij een ProVoet pedicure in de stoel belandt.

We zorgen er met de nieuwe consumentenwebsite dus voor dat je als lid van ProVoet duidelijk zichtbaar bent voor consumenten die online zoeken naar een pedicure of medisch pedicure. Zodra een eerste versie van de website klaar is om te testen, laten we het weten.