Overslaan en naar de inhoud gaan

05 juni 2018

Doe ook mee! Consumentencampagne 2018

Consumentencampagne2018

Thema: “Schaam jij je voor je voeten?”

Schaamte blijkt één van de meest voorkomende redenen waarom mensen te laat aan de bel trekken bij voetproblemen of -klachten. De drempel om een afspraak te maken bij de pedicure of medische pedicure is voor veel mensen (verrassend) hoog. Dit jaar gaan we hier met de consumenten campagne wat aan doen.

Dit doen we door een zeer opvallende campagne met spraakmakende beelden. Samen met jou willen we schaamte voor voeten bespreekbaar maken. Want wij geloven dat schaamte alleen kan blijven bestaan door het voor jezelf te houden. We doorbreken het taboe en laten ze weten dat ze niet alleen zijn. Dit geeft de schaamte een andere lading.

Doe mee en schrijf je in voor de consumentencampagne 2018 “Schaam jij je voor je voeten?” via onze website en ga naar MijnProVoet. Je ontvangt midden mei de gratis toolkit met onder andere posters, advertenties en een persbericht om campagne mee te voeren. De campagne wordt gelanceerd op 22 mei tijdens “De Week van de Pedicure”. Wij gaan er samen weer een groot succes van maken!