10 juni 2024

Gezellige Regiodag in Dordrecht

Zaterdag 8 juni vond onze tweede Regiodag van dit jaar plaats in Dordrecht. Het was een gezellig dag die in het teken stond van elkaar ontmoeten, tips en ideeën uitwisselen en jezelf laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. 

 

De beursvloer was goed gevuld met exposanten. De hele dag door werden er diverse lezingen gegeven over uiteenlopende onderwerpen. De bestuursleden van ProVoet haalden aan de hand van diverse stellingen informatie op over wat er leeft onder onze leden. Nieuw dit jaar was dat men kon speeddaten met het bestuur. In vijf minuten tijd kon je al je vragen stellen aan de aanwezige bestuursleden. Leuk om te zien dat hier een aantal keer goed gebruik van is gemaakt!

Dr. Annemie Galimont gaf twee drukbezochte lezingen over psoriasis en eczeem en het herkennen van huidkanker. De twee lezingen van Karolien van der Scheer werden goed bezocht. In haar lezingen stond hygiëne, desinfectie en duurzaamheid centraal. Over de andere lezingen hoorden wij ook veel positieve geluiden. Al met al kijken wij terug op een geslaagde Regiodag!

Wil jij ook één van onze Regiodagen bezoeken? Dit jaar organiseren wij nog twee dagen:

  • Zaterdag 28 september in Heerenveen
  • Zaterdag 16 november in Breukelen

Let op: op korte termijn is het mogelijk om je in te schrijven voor de Regiodag in Heerenveen. Houd onze website, social media en nieuwsbrief goed in de gaten!

Onze Regiodagen zijn gratis te bezoeken voor pedicures, medisch pedicures en pedicures in opleiding. Ook niet ProVoet-leden zijn van harte welkom.