Overslaan en naar de inhoud gaan

23 maart 2021

Jaarlijkse ALV uitgesteld naar september 

De Algemene Ledenvergadering (ALV) 2021 vindt dit jaar wederom niet plaats in mei, maar wordt verplaatst naar 25 september in Veenendaal. ProVoet hecht veel waarde aan een fysieke bijeenkomst: vragen stellen en stemrondes zijn van doorslaggevend belang. Inmiddels zijn de verwachtingen voor evenementen in de tweede helft van dit jaar voorzichtig hoopgevend. Wij hopen dan ook van harte dat onze leden ‘gewoon’ weer welkom zijn op 25 september.

ALV

Ook in 2020 werd de ALV uitgesteld naar september. Uiteindelijk vond deze plaats via een livestream. Deze extra mogelijkheid om de ALV bij te wonen willen we ook dit jaar weer voortzetten. Zoals het er nu naar uit ziet is vragen stellen en meestemmen alleen voorbehouden aan leden die fysiek bij de ALV aanwezig zullen zijn. Dit in tegenstelling tot vorig jaar, toen een fysieke ALV überhaupt niet mogelijk was.

Natuurlijk is er ook in 2021 weer speciale aandacht voor de ProVoet-jubilarissen. Normaal gesproken worden zij tijdens de ALV in het zonnetje gezet, dit jaar zal dit allemaal anders verlopen. Hoe precies? Dat verklappen we nog niet, maar dat wij de jubilarissen niet vergeten is een zekerheid! Ook de jubilarissen die in 2020 niet gehuldigd zijn, worden betrokken bij de huldiging in 2021.

De accreditatie voor het bijwonen van de ALV is aangevraagd bij ProCERT. Vanaf begin mei kun je je aanmelden. De conceptagenda kun je inzien op de ALV-pagina mijn.provoet.nl/alv