Overslaan en naar de inhoud gaan

25 oktober 2019

Mijn.ProVoet.nl in nieuw jasje

screenshot homepage nieuwe website

Als je mijn.provoet.nl, het ledengedeelte van de website ProVoet.nl, deze week al een keer bezocht hebt, is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat de website vernieuwd is. Met een strakkere en eigentijdse vormgeving, overzichtelijke navigatie en een aantal nieuwe toevoegingen willen wij jullie nog beter van dienst zijn.

Voor het overgrote deel vind je enkele veelgebruikte plekken op deze website, zoals het inloggen, wederom op dezelfde positie terug. Neem verder goed de tijd om de nieuwe website in je op te nemen.

Wat is er nieuw?:

  • De branche brede agenda; een agenda toegevoegd aan het hoofdmenu, waarin op termijn alle relevante activiteiten uit de branche zichtbaar worden. Op het moment van schrijven bevinden zich hier alleen nog de activiteiten van ProVoet zelf.
  • De vernieuwde webshop; neem direct een kijkje in de nieuw vormgegeven ProVoet webshop. Dit kan via de homepage van de website of binnen Mijn ProVoet > Mijn Bestellingen. 
  • 'Ga eenvoudig voor 100%'; binnen Mijn ProVoet > Mijn Praktijken bevindt zich een nieuwe knop 'Consumentendetails bewerken'. Doorloop de zeven eenvoudige stappen, check je gegevens en vul waar nodig aan en vergeet niet representatieve foto's van jouw praktijk toe te voegen! Let op: het kan enkele dagen duren voordat je gewijzigde gegevens zichtbaar worden op de ledenzoeker, www.provoet.nl 

Wij horen graag wat je van de nieuwe ledenwebsite van ProVoet vindt! Laat een bericht achter in de comments hieronder.