13 oktober 2023

Nieuw in Mijn ProVoet: modules Podopost Magazine en AVG

Jouw persoonlijke Mijn ProVoet-omgeving vormt dé basis van het lidmaatschap bij ProVoet. Als je eenmaal bent ingelogd op de ledenwebsite mijn.provoet.nl en naar je dashboard gaat, krijg je direct inzicht in de belangrijkste onderdelen. In de toekomst willen we het lidmaatschap nog beter op jouw wensen afstemmen. En ervoor zorgen dat je zélf keuzes kunt maken. Vanaf woensdag 18 oktober 2023 voegen wij twee belangrijke keuzes toe, te vinden via Mijn ProVoet, Mijn Modules. Dit zijn: module Podopost Magazine én module AVG.

Podopost vanaf 2024: alleen online óf ook de module Podopost Magazine?

Vanaf januari 2024 wijzigt het verplichte abonnement op de Podopost, dat bij het ProVoet-lidmaatschap hoort. Kies vóór 31 december 2023 zélf of je naast het verplichte online abonnement ook het papieren magazine wil blijven ontvangen. Het papieren magazine verschijnt vanaf januari 2024 zes keer per jaar, in plaats van de gebruikelijke tien keer. De inhoud van het papieren magazine zal verschillen van Podopost online. Het worden échte bewaarnummers met belangrijke (en eigenlijk onmisbare) informatie over jouw vakgebied. Terwijl het online abonnement van Podopost focust op dagelijks / wekelijks nieuws. Ga dus vanaf 18 oktober 2023 naar jouw Mijn ProVoet-omgeving en kijk bij Mijn Modules. Hier kun je zélf bepalen of je het papieren magazine wil ontvangen.

Let op: Aangezien iedereen gewend is om het papieren magazine te ontvangen, staan alle leden standaard aangemeld voor het papieren Podopost magazine. Wil je vanaf 2024 alleen een het online abonnement? Dat zet je de module Podopost Magazine uit via Mijn Modules.

Prijzen Podopost online en module Podopost Magazine

In 2024 kost het verplichte online Podopost-abonnement € 29,99 ex btw per jaar. Wil je daar bovenop nog zes keer het papieren magazine ontvangen? Dan kost dat nog eens € 17,90 ex btw per jaar. (woon je niet in Nederland dan geldt een verzendkostentoeslag € 30,- per jaar)

Let op: vanaf 2024 worden de kosten voor de contributie en het verplichte online Podopost-abonnement in één bedrag op de jaarlijkse factuur vermeld. Heb je aangegeven dat je ook het papieren magazine wil ontvangen? Dit bedrag verschijnt wél los op de jaarlijkse contributiefactuur.

Wil jij alles nog eens rustig nalezen? Klik hieronder:

Bedragen contributie en Podopost 2024

Module AVG

ProVoet biedt samen met haar partner Stichting AVG het programma Stappenplan AVG aan, geheel toegespitst op jouw situatie. Leden van ProVoet worden geholpen met de implementatie van de AVG-wetgeving en het continue onderhoud om voortdurend aan deze ingewikkelde wet te voldoen. Het stappenplan helpt je aan een AVG-verklaring, met duidelijke uitleg in de vorm van video’s, begrijpelijke teksten en praktijkvoorbeelden die voldoen aan deze wetgeving. Met het afsluiten van deze module krijg je volledig toegang tot het AVG-programma. ProVoet geeft jouw gegevens door aan Stichting AVG en zij zorgen voor de rest.

Let op: heb jij de module AVG aangezet in Mijn Modules? Dan kan het maximaal twee weken duren voordat je bericht ontvangt van de Stichting AVG en je met deze module aan de slag kunt.

Prijs module AVG

Onze leden krijgen een flinke korting: de AVG-module bedraagt voor ProVoet-leden € 19,50 ex btw per jaar.

Beheer zélf Mijn Modules – betalingen en facturen

Nu je weet welke modules er vanaf 18 oktober 2023 beschikbaar zijn, wil je natuurlijk precies weten hoe dit werkt. Als je bent ingelogd op de website mijn.provoet.nl ga je naar het dashboard van jouw Mijn ProVoet-omgeving. Hier zie je links in het menu Mijn Modules staan. Klik hierop en je ziet direct welke modules je hebt afgesloten. Geef eenvoudig een wijzing door, door het schuifje van de module aan- of uit te zetten.

Let op: als je een module uitzet geldt als einddatum 31 december van het lopende jaar. Zet jij een module juist aan? Dan ontvang je eenmalig een factuur, waarop de kosten voor de rest van het lopende jaar 'pro rata' berekend worden. Want, je hoeft natuurlijk niet voor een heel jaar te betalen als je je (bijvoorbeeld) halverwege het jaar voor een module aanmeldt.

Zoals gezegd, voor de modules betaal je extra kosten. Voor het jaar 2024 is dat € 17,90 voor de module Podopost Magazine en € 19,50 voor de module AVG. De kosten voor de modules worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en op tijd gecommuniceerd naar de leden. Je vindt de afgesloten module(s) terug op de jaarlijkse contributiefactuur van ProVoet. Zoals bij jullie bekend zijn al jouw facturen terug te vinden en in te zien via Mijn ProVoet, Mijn Facturen.