Overslaan en naar de inhoud gaan

19 maart 2018

Nieuwe collectie ProVoet bedrijfskleding, wat kun je verwachten?

Afgelopen maanden is er veel tijd gestoken in het neerzetten van een nieuwe collectie ProVoet bedrijfskleding. We wilden een moderne collectie, mooi, fris, maar vooral ook praktisch. Samen met een enthousiast team van pedicures en onze nieuwe leverancier JB Bedrijfskleding hebben we een unieke lijn neer kunnen zetten. De nieuwe collectie wordt feestelijk gelanceerd tijdens de Vakbeurs Pedicure in het weekend van 28 en 29 oktober. Direct daarna is de collectie verkrijgbaar in de naastgelegen stand.

Na de lancering is de nieuwe ProVoet bedrijfskleding verkrijgbaar bij diverse groothandels en via de webshop, www.beroepskleding.nl.

De nieuwe collectie kenmerkt zich door een afwisselend aanbod van rechte en getailleerde jasjes, een fris lijnenspel en een aanbod voor zowel heren als dames. Ook aan de praktische kant is gedacht, er zijn jasjes met veel of juist weinig zakken en door gebruik te maken van FlexFit (speciale stretchinzetten in de mouwaanzet) is er extra schouderruimte die ervoor zorgt dat u soepel kunt bewegen.

De nieuwe jasjes zijn geproduceerd van het materiaal Tencel. Tencel is één van de meest milieuvriendelijke stoffen die momenteel verkrijgbaar is. Tencel biedt veel extra’s ten opzichte van de traditionele stoffen, want Tencel draagt soepel, voelt zachter aan, neemt meer vocht op dan katoen en het voorkomt de groei van bacteriën.

Benieuwd? Kom kijken naar onze modeshow tijdens de Vakbeurs Pedicure! We horen graag wat je er van vindt!