31 mei 2024

Nieuwe kansen voor pedicures met opleidingsniveau 3: Schrijf je in bij het KRP!

Vanaf 1 juni 2024 krijg je als pedicure met opleidingsniveau 3 de mogelijkheid om je in te schrijven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) van ProCERT. ProVoet hecht veel waarde aan de professionele ontwikkeling van alle pedicures en biedt jou daarom deze nieuwe kans om je vaardigheden en kennis te laten zien. Door je aan te sluiten bij het KRP, toon je aan dat je continu bij- en nascholing volgt en aan de kwaliteitseisen voldoet. Bovendien wordt je inschrijving ook zichtbaar in de ledenzoeker op provoet.nl, wat je zichtbare professionaliteit naar de consument vergroot.

Waarom inschrijven?

  • Professionele Ontwikkeling: Bewijs dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen door bij- en nascholing.
  • Kwaliteitswaarborging: Toon aan dat je voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.
  • Zichtbaarheid: Laat in de ledenzoeker op provoet.nl richting consumenten zien dat je bij- en nascholing volgt (beschikbaar najaar 2024)    

Wat verandert er?

Tot juni 2024 omvatte het KRP het basisregister voor medisch pedicures en de deelregisters Diabetische Voet (DV) en Reumatische Voet (RV) en een deelregister medisch pedicure Oncologie. Vanaf 1 juni komt hier het basisregister voor pedicures bij. Let wel, opname in het KRP voor opleidingsniveau 3 betekent niet dat je vergoede zorg mag leveren, aangezien je hiervoor niet bent opgeleid en geen AGB-code hebt.

Vrijwillige, maar niet vrijblijvende inschrijving

Inschrijven in het KRP is vrijwillig, maar brengt wel bepaalde verplichtingen met zich mee. Na inschrijving moet je in de accreditatieperiode van drie jaar 24 accreditatiepunten behalen (naar rato van moment van inschrijving). 

Schrijf je nu gratis in!

  • Ontvang een KRP-welkomstpakket en een digitale toolkit met items voor social media
  • Betaal tot 31 december 2024 geen registratiekosten*
  • En in 2025 betaal je slechts 50% van de registratiekosten*

Vanaf 1 juni 2024 kun je je inschrijven via de website van ProCERT. Mis deze kans niet om je carrière een boost te geven!