Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Nieuws: Doe mee met de campagne 'Bedank je Voeten'!

Bedank je Voeten!

Op 23 mei start de campagne ‘Bedank je Voeten!’. De campagne richt zich voetbehandelingen door de pedicure op het gebied van wellness. ProVoet helpt haar leden bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen die de positie op de markt kunnen verbeteren. In het beleidsplan ‘Samen Steeds Sterker’ wordt wellness genoemd als een belangrijke kans voor onze leden. Wellness biedt kansen om het marktperspectief van de pedicure te verbeteren. Deze consumenten campagne biedt ook voor de medisch pedicure mogelijkheden voor haar praktijk.

Doel van de campagne
De campagne ‘Bedank je Voeten!’ is erop gericht consument te laten weten dat het zo gek nog niet is om je voeten te bedanken voor het harde werk dat zij leveren. De campagne geeft inzicht over hoe consumenten hun voeten kunnen trakteren op ware voet-verwenmomentjes. De campagne informeert de consument over een aantal wellness voetbehandelingen zoals het voetenbad, scrub, pakking/masker, massage en de cosmetische behandeling.

Hoe ziet de campagne er uit?
De campagne wordt breed ingezet, met verschillende middelen: advertenties, posters, flyers, banners, persbericht, website en een facebookcampagne. De campagne start op 23 mei, tegelijk met de start van ‘De Week van de Pedicure’. De campagne ‘Bedank je Voeten!’ loopt door tot en met 31 december 2016. Inmiddels hebben zich al meer dan 1000 leden aangemeld om mee te doen aan deze campagne.

Gratis toolkit
ProVoet-leden kunnen een gratis toolkit bestellen. In de toolkit zit promotiemateriaal waaronder posters en flyers, waarmee je je praktijk eenvoudig kunt profileren en promoten. Digitaal stellen wij ook banners, advertenties en een persbericht beschikbaar.

Doe ook mee!
Meld je aan door een mail te sturen naar info@provoet.nl o.v..v. 'Consumenten campagne 2016' en je lidnummer. We houden je dan als eerste op de hoogte én je ontvangt binnenkort de toolkit.