Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Nieuws: Positieve reacties op ProVoet Café regio Zuid-Holland

We kijken terug op een geslaagd ProVoet Café in Zoetermeer! De aanwezige medewerkers en bestuursleden hebben veel vragen beantwoord. Ook het sociale gedeelte van het café werd goed benut! De meeste vragen gingen over:

  • Maatwerk Medisch Pedicure;
     
  • contractering met de podotherapeuten;
     
  • modelovereenkomsten.

We hebben veel leden kunnen spreken, vragen kunnen beantwoorden en soms ook zorgen kunnen wegnemen. Ook kregen we tips en knelpunten mee, waar we in ons beleid verder naar gaan kijken. Met name de contractering met podotherapeuten blijft moeizaam verlopen, we blijven ons inzetten voor verbeteringen hierin. Blijf ook zeker de problemen waar je tegenaan loopt doorgeven zodat wij een volledig dossier hebben als we in gesprek zijn met zorgverzekeraars, NZa en overige partijen.

Al met al was het een geslaagde dag en hebben we begrepen dat ook de lunch en de vitamineshots erg lekker waren. We kijken alweer uit naar de volgende en hopen ook in Noord-Nederland (29 oktober in Assen) op een goedbezocht café!

Links bij dit artikel

Bekijk hier alle foto's van de hele dag: www.depedicure.nl/index.php?media/albums/48/

Vragen voor het ProVoet Café Noord-Nederland kun je hier stellen: http://www.depedicure.nl/index.php?threads/21310/

Het ProVoet Café sluit ook in Noord-Nederland weer aan bij de Regiodag van dePedicure.nl. Bekijk hier het programma en bestel je gratis (!) kaart voor die dag: www.depedicure.nl/regiodagnoordnederland