Overslaan en naar de inhoud gaan

19 maart 2018

Nieuws: ProVoet ontwikkelt consumentenwebsite en vernieuwt ProVoet.nl

Vanuit ProVoet werken we momenteel hard aan een aantal initiatieven om online te gidsen naar betrouwbare informatie. Zo komt er een volledig nieuwe consumentenwebsite en steken we ProVoet.nl in een nieuw jasje. De eerste schetsen van de twee websites zijn klaar, nu de techniek nog. Na de zomer horen jullie meer over de voortgang en hebben we ook zeker jullie input nog nodig!

Consumentenwebsite
Op deze website komt een zo compleet mogelijk overzicht van alle informatie over voetzorg. De consument kan zoeken op voetaandoeningen, ziet welke behandelopties er zijn of zelfzorgtips en welke rol een pedicure hier in speelt. Het is de bedoeling dat consumenten in hun online zoektocht altijd op deze website terecht komen. Van daaruit gaan we de consument en zorgverlener naar de (juiste) pedicure gidsen.

Vernieuwing ProVoet.nl
Provoet.nl krijgt een nieuwe jas en wordt uitgebreid. Daar gidsen we onze leden naar kwalitatief goede opleiders, juiste vakinhoudelijke informatie, nieuws uit de branche en is ruimte voor interactie met collega's.

Meer duidelijkheid en transparantie
Dit alles past binnen het beleid van ProVoet als belangenbehartiger, waarbij we ons sterker inzetten voor meer duidelijkheid en transparantie. En alles met als doel; het versterken van onze branche. Verhogen van kwaliteit, helderheid en transparantie naar leden, consumenten en zorgverleners.