Overslaan en naar de inhoud gaan

19 maart 2018

Nieuws: Wijziging factuur AVB-verzekering ProVoet

Per 1 januari 16 worden er enkele wijzigingen doorgevoerd in de collectieve verzekeringen die leden via ProVoet kunnen afsluiten. De wijzigingen zijn noodzakelijk om het gunstige pakket voor leden te kunnen blijven aanbieden.

Verzekeringsbevestiging rechtstreeks
Nieuwe leden ontvangen voortaan hun verzekerbevestiging rechtstreeks van de Rabobank. De opbouw en de inhoud van de factuur verandert daarnaast voor alle leden.

Premie opgesplitst in deelbedragen
De premie wordt opgesplitst in deelbedragen. Voorheen werd er één bedrag in rekening gebracht voor de verzekeringen. Dit tarief was niet met BTW belast. Door de uitsplitsing wordt een deel van de factuur met BTW belast. Dit leidt tot een stijging van € 3,60 op de AVB (en € 4,10 op de AVB uitgebreid). Deze aanpassing is nodig om het aanbod te laten voldoen aan de wettelijke regelgeving.

  • Premie: wat u betaalt voor de afgesloten verzekeringen binnen het collectieve aanbod.
  • Opslag SFBV: uw bijdrage aan de algemene kosten die ProVoet maakt om het collectieve aanbod mogelijk te maken.
  • Kosten SFBV: uw bijdrage aan de interne administratie en het omslaan van de collectieve premie over de verzekerde leden.

Overige verzekeringen: geen wijzigingen
Voor de overige dekkingen zoals de inventaris en goederenverzekering zijn er geen veranderingen voor 2016.

Zie voor een totaaloverzicht van het verzekeringenpakket 2016: www.provoet.nl/pages/61/Pedicures/leden/collectieve-verzekeringen/Collectieve-verzekeringen.html