Overslaan en naar de inhoud gaan

23 februari 2021

Pedicures vanaf 3 maart weer aan het werk

Zeer goed nieuws! Pedicures en medisch pedicures mogen vanaf woensdag 3 maart 2021 de praktijken openen en hun volledige  werkzaamheden hervatten. Tijdens de persconferentie van 23 februari gaven Rutte en De Jonge groen licht voor onze branche. Belangrijk: houd je tijdens je werkzaamheden strikt aan de covid-19 protocollen.

NL Leert Door

De overheid gaat ervan uit dat pedicures en medisch pedicures werken conform de door de brancheorganisatie opgestelde covid-19 protocollen, zo berichtten zij aan ProVoet. Het is daarom van groot belang dat je je daaraan houdt om eventuele consequenties te voorkomen. Ook de registratieplicht is nog van kracht.

Houd je aan de covid-19 protocollen 
Indien er hernieuwde inzichten zijn, vanuit praktijk of de overheid, worden de protocollen aangepast. Wij brengen jullie hiervan op de hoogte via de website, nieuwsbrief en social media.   
covid-19 protocollen

Cliëntenposter al gedownload?
De poster die laat zien waar je cliënt op moet letten bij een pedicurebehandeling, ten tijde van corona, kun je hier downloaden. Wellicht heb je hem nog bij de entree van jouw praktijk hangen. Je kunt hem ook prima gebruiken om naar jouw cliënten te mailen, voordat hun behandeling plaatsvindt. Deze week volgen er nog een aantal leuke uitingen om bekend te maken dat je praktijk weer open is en je je cliënten weer kunt ontvangen. 

We zijn erg blij dat onze branche weer aan de slag mag en wensen jullie veel succes met het opstarten van de werkzaamheden.