17 mei 2023

Pedicureworden.nl gaat live!

Steeds vaker krijgen wij signalen van leden met een overvolle praktijk die vergeefs collega’s zoeken om naar door te verwijzen. Om het beroep te promoten en het tekort te verhelpen liet ProVoet de website pedicureworden.nl ontwikkelen. Deze gaat live op maandag 22 mei tijdens de Week van de Pedicure. Op deze site staan enthousiaste verhalen van collega’s die vertellen wat het pedicurevak zo mooi maakt. Wij hopen daarmee mensen te enthousiasmeren voor het beroep.

Opleidingenzoeker

Naast alle mooie vlogs en blogs vind je ook de opleidingenzoeker waar alle door ProVoet erkende opleiders op te vinden zijn. Zo vind je makkelijk een erkende opleider bij jou in de buurt die opleidt voor een erkend diploma pedicure, medisch pedicure of een van de branchespecialisaties. 

Doe mee!

Doe je mee met het promoten van jouw beroep? Download dan de speciaal ontwikkelde banners. Deze zijn geschikt om te gebruiken op jouw website of in jouw socialmediaberichten. Je vindt ze onder de button ‘PR & Marketing’ onderaan de homepage van pedicureworden.nl

Pedicureworden.nl