Overslaan en naar de inhoud gaan

28 maart 2019

ProVoet aanwezig op de Vakbeurs Totale Voetverzorging

VTV

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 zal de Vakbeurs Totale Voetverzorging van start gaan in Expo Houten (nabij Utrecht) en ProVoet is er uiteraard weer bij. Deze beurslocatie ligt in het midden van het land, direct aan de A27 en is daardoor prima bereikbaar. De gratis koffie en thee staat voor alle bezoekers klaar. Een mooie centrale locatie waar je gratis voor de deur kan parkeren!

ProVoet staat bij standnummer 90 klaar met een team van enthousiaste medewerkers om alle vragen over het lidmaatschap, de beleidskoers die ProVoet vaart en overige vragen over de branchevereniging te beantwoorden. Daarbij kunnen leden alvast geënthousiasmeerd worden voor de nieuwe consumentencampagne en krijgen ze de keuze om aan te geven welke kleur agenda ze dit jaar willen. Ook is er speciale aandacht voor de vernieuwde ProVoet webshop, de consumentenwebsite en de update van het Mijn ProVoet profiel.

Uiteraard zijn er ook op deze editie van de VTV weer zeer interessante lezingen te bezoeken. De Vakbeurs Totale Voetverzorging is geaccrediteerd met 3 punten (domein voetzorg). Ook zal weer een Masterclass worden gehouden van 09.30-12.30 uur. Dit jaar is het onderwerp Pijn in de voorvoet (metatarsalgie) in de praktijk. Wanneer u deze bezoekt hoeft u geen kaartje voor de VTV te kopen. Kaarten voor de Masterclass koopt u onder het kopje congressen op www.asws.nl Een toegangskaart kost € 12,50 per persoon (inclusief 21 % BTW). Leden van ProVoet krijgen twee euro korting (max. 1 persoon) op de vooraf per ticketevent aangeschafte digitale entree kaart.