Overslaan en naar de inhoud gaan

21 september 2020

ProVoet niet op Vakbeurs Pedicure (Houten)

Het bestuur van ProVoet heeft definitief besloten om niet deel te nemen aan de Vakbeurs Pedicure, die dit jaar plaatsvindt op 24 en 25 oktober in Houten. De reden hiervan hangt samen met het (opnieuw oplaaiende) coronavirus, de veiligheid van de ProVoet-medewerkers en leden en ligt in lijn met het algehele ProVoet-beleid omtrent de coronapandemie. Beursbezoekers kunnen wel gewoon gebruik blijven maken van de gebruikelijke ledenkorting voor de beurs.

In de loop van 2020 annuleerde ProVoet al alle resterende regiodagen en overige activiteiten. Deze beslissingen kwamen voort uit de belangrijkste corona-maatregel die ProVoet voor haar leden en medewerkers stelde: de veiligheid staat altijd op de eerste plaats. Een goedlopende beursstand staat of valt bij interactie met de bezoekers. In verband met de beoogde aanpassingen aan de stand, de wenselijke anderhalve meter afstand en het onmisbare persoonlijke contact op de beurs besluit ProVoet zich dit jaar terug te trekken.

De vakbeurs staat, naast specifieke consumenten- en/of ledencampagnes, jaarlijks hoofdzakelijk in het teken van het beantwoorden van vragen van ProVoet-leden. Uiteraard is de ledenservice hiervoor op werkdagen beschikbaar via e-mail en telefoon. Verder heeft ProVoet de mogelijkheid om haar leden te bereiken via de gebruikelijke communicatiekanalen als de nieuwsbrief, website en social media.
Tot slot buigt ProVoet zich over het vraagstuk of er aanvullende communicatiekanalen moeten worden opgericht, om het gemis van de beurs in oktober 2020 op te vangen.

Wij hopen op je begrip. En tegen alle beursbezoekers zeggen wij: een mooie, informatieve en veilige beursdag toegewenst!