Overslaan en naar de inhoud gaan

07 februari 2019

Samenwerken aan hoogwaardige voetzorg

Multidisciplinair Voetcongres Sport

Miniatuurvoorbeeld

 

 

 

 

Dagelijks werken pedicures, medisch pedicures, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en podologen met elkaar samen. Soms heel intensief, soms oppervlakkig, maar altijd met dezelfde missie: kwalitatief  hoogwaardige voetzorg verlenen. 

Multidisciplinair Voetcongres Sport
Op vrijdag 22 maart organiseren ProVoet, de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), NVOS Orthobanda en Stichting LOOP gezamenlijk het Multidisciplinair Voetcongres met als doel om professionals in de voetengezondheidszorg samen te brengen. Het thema ‘Sport’ vormt de kapstok om inhoudelijke kennis met elkaar te delen en in contact te komen met andere disciplines. Laat je verrassen, trainen en uitdagen. Verleg je grenzen. 

Generaliseren of specialiseren
Behandel je als professionals in de voetzorg verschillende groepen cliënten of richt je je op een specifieke groep cliënten? Generaliseren of specialiseren is de vraag. Tijdens het multidisciplinair voetcongres sport komt deze vraag aan de orde in de presentatie ‘Schaatsen als superspecialisatie’ van Willem Seves, orthopedisch schoentechnicus gespecialiseerd in op maat gemaakte schaats- en wielerschoenen voor topsporters, en ‘Dans als superspecialisatie’ van Helen de Vries, podotherapeut van het Nationale Ballet. Zij geloven dat bepaalde groepen cliënten beter door een gespecialiseerde behandelaar kunnen worden geholpen.

Dag vol inspiratie
Het Multidisciplinair Voetcongres Sport vindt plaats op vrijdag 22 maart in Pathé Ede. Het programma is gevuld met interessante sprekers uit de sport en uit de verschillende disciplines. Na afloop van deze dag ga je gegarandeerd naar huis met kennis, nieuwe ideeën en contacten.

Inschrijven
Op de congreswebsite is het volledige programma met de namen van de sprekers  te vinden. Er zijn twee plenaire lezingen in de ochtend en één aan het eind van de middag. Daarnaast zijn er 3 parallelsessies waar je zelf bij de aanmelding een keuze kunt maken uit diverse lezingen. 

Sportieve samenwerking
Dit congres is een initiatief van ProVoet, de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), NVOS Orthobanda en Stichting LOOP en heeft als doel om professionals in de voetzorg samen te brengen.

Locatie: Pathé Ede (voorheen CineMec)
Kosten: € 169,- (excl. btw).
Accreditatiepunten: 5 

Meer informatie en aanmelden

Miniatuurvoorbeeld