Overslaan en naar de inhoud gaan

29 april 2019

Speciaal aanbod om AVG-programma te blijven gebruiken

AVG

ProVoet heeft voor haar leden een afspraak gemaakt, zodat je (na het eerste jaar) voor een laag tarief het online AVG-programma kunt blijven gebruiken. Zo kun je met weinig inspanning aan de privacywetgeving blijven voldoen. Voor een gereduceerd verlengingstarief kun je straks de speciale onlinemodule met een jaar verlengen.

Om pedicures te helpen relatief eenvoudig aan de wet te voldoen, heeft ProVoet in 2018 een overeenkomst voor een jaar gesloten met de Stichting AVG voor Verenigingen. Leden konden een jaar lang gebruikmaken van het speciaal voor verenigingen ontwikkelde online AVG-programma. De bestaande vouchers blijven tot 30 september 2019 geldig.

Verleng op tijd!

Het voordeel daarvan is dat alle ingevulde gegevens behouden blijven. Alle voorbeelden en teksten blijven beschikbaar. Bij veranderingen in wet- of regelgeving word je direct geïnformeerd en wordt het programma aangepast. Bovendien staat in het systeem vier keer per jaar een nieuwe AVG-verklaring klaar, zodat je altijd een recente verklaring kunt overleggen als daarnaar wordt gevraagd.

Wie niet verlengt, kan na 30 september 2019 het programma niet gebruiken. Dat betekent wel dat alle ingevoerde gegevens zullen worden gewist, zoals de AVG dat vraagt. Je zult dan zelf moeten aantonen dat je voldoet aan de AVG.