Overslaan en naar de inhoud gaan

04 mei 2021

Staan jouw gegevens goed in het AGB-register?

Als KRP-geregistreerde pedicure kun je je bij Vektis inschrijven in het ABG-register. Dat kan met verschillende erkenningen bijvoorbeeld Diabetische Voet, Reumatisch Voet en Medisch Pedicure. 

In het AGB-register staat alle noodzakelijke informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Dit AGB-register is dus een belangrijke tool en het is erg belangrijk dat jouw inschrijving en gegevens actueel zijn en je met de juiste gegevens vindbaar bent. 

agb

Het actueel houden van je AGB-registratie is je eigen verantwoordelijkheid. 
Verandert er iets in bijvoorbeeld je dienstverlening, adresgegevens, werkrelaties of inschrijving (erkenning/kwalificatie)? Dan kun je de meeste gegevens eenvoudig zelf wijzigen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het enige dat je nodig hebt, is je AGB-code en een Mijn Vektis-account. 

Controleer jouw gegevens
Je kunt je actuele gegevens controleren via de volgende link https://www.vektis.nl/agb-register/zoeken. ProVoet heeft geconstateerd dat veel pedicures hun inschrijving in het AGB-register van Vektis niet met hun meest recente erkenning hebben staan. Met andere woorden: vaak ontbreekt de erkenning Medisch Pedicure in het AGB-register. 

Hulp en informatie
De website van Vektis is gebruikersvriendelijk en wijst zich vanzelf. Mocht je er evenwel niet uitkomen, dan helpt Vektis je op verschillende manieren verder. Dat doen ze via een telefonische helpdesk, email, chat en een uitgebreide FAQ op de website. ProVoet kan je hier niet bij helpen, omdat zij geen rechtstreekse toegang heeft tot deze gegevens. 

controleer je gegevens 
informatie AGB-register