Overslaan en naar de inhoud gaan

15 juli 2020

Verlenging AVG-tool

De AVG-wetgeving heeft als doel persoonsgegevens te beschermen. Om onze leden te helpen om relatief eenvoudig aan de wet te voldoen, heeft ProVoet destijds een overeenkomst gesloten met de Stichting AVG voor Verenigingen. Leden konden vouchercodes aanschaffen en daarmee gebruikmaken van het speciaal voor verenigingen ontwikkelde online AVG-programma. 

AVG verlenging

Gebruik je op dit moment het AVG-programma met een al eerder aangeschafte vouchercode?
JA: Dan is het belangrijk dit bericht verder te lezen
NEE: Nee, als je er voor kiest op een andere wijze aan deze wetgeving te voldoen. Prima, in dat geval is verder lezen niet nodig en is onderstaande informatie voor jou niet van toepassing.

Wil je de AVG-tool blijven gebruiken tot 30 september 2021?
JA: Dan is het belangrijk vóór 30 september 2020 te verlengen zodat je ook komend jaar de tool kunt blijven gebruiken.
NEE: Dan is voor jou de AVG-tool per 1 oktober 2020 niet langer toegankelijk. 

Hoe verlengen?
Ga naar de webshop om je verlengingsmodule aan te schaffen. Daarmee verleng je het AVG-programma met een jaar tot 30 september 2021. Een jaar verlengen kost € 19,50 (excl. btw). Je kunt dan met weinig inspanning aan de privacywetgeving blijven voldoen.  

Het voordeel van verlengen is dat alle ingevulde gegevens behouden blijven. Alle voorbeelden en teksten blijven beschikbaar. Bij veranderingen in wet- of regelgeving word je direct geïnformeerd en wordt het programma aangepast. Bovendien staat in het systeem vier keer per jaar een nieuwe AVG-verklaring klaar, zodat je altijd een recente verklaring kunt overleggen als daarnaar gevraagd wordt.

Belangrijk: verleng vóór 30 september! Wie niet verlengt, kan na 30 september 2020 het programma niet meer gebruiken.