Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Verslag ProVoet Café in Brabant

Afgelopen zaterdag was het ProVoet Café aanwezig op dePedicure.nl Regiodag Brabant in Made. Veel pedicures waren al vroeg aanwezig en kwamen langs in ons café om een vraag te stellen of voor een lekker kopje koffie terwijl ze meeluisterden naar de laatste ontwikkelingen.

Er waren vragen over de Wkkgz naar aanleiding van de nieuwsbrief die kort daarvoor verzonden was. Ook was er interesse voor het Maatwerk Medisch Pedicure. Daarnaast deelden verschillende pedicures hun ervaringen over de samenwerking met de podotherapeut in de diabetische voetzorg. Daarbij viel het op dat er grote regionale verschillen waren, een trend die we landelijk terugzien. In de ene regio verloopt het prima, terwijl op steenworp afstand er nog veel verbetering mogelijk is.

In de loop van de middag werd het rustiger in het café waardoor er individuele gesprekken ontstonden die door de deelnemers als heel prettig werden ervaren. Ze gaven aan dat het fijn was om zo laagdrempelig in contact te komen met hun vereniging. Ook de inspiratieboekjes die uitgereikt werden in het ProVoet Café werden goed ontvangen en meegenomen als leesmateriaal voor thuis. We kijken terug op een gezellige en geslaagde dag in het ProVoet Café!

Het volgende ProVoet Café vindt plaats op 4 februari 2017 in Gelderland (Duiven).
Heb je een vraag voor de ProVoet medewerkers, stel die dan alvast hier.

ProVoet sluit ook die dag aan bij dePedicure.nl Regiodag. Bekijk hier het programma voor die dag en bestel je (gratis) kaart: http://www.depedicure.nl/index.php?threads/24605/

Bekijk hier alle foto's van de dag.