10 november 2023

Webinar btw-kwestie op 21 november

ProVoet geeft op 21 november 2023 tussen 17.00 en 18.00 uur een Webinar over de veelbesproken btw-kwestie. Het Webinar is gratis en alleen voor leden van ProVoet. Het levert je ditmaal geen accreditatiepunten op, maar waardevolle informatie over de uitwerking van de gewonnen rechtszaak betreft de vrijstelling van btw voor bepaalde voetzorg.

Tijdens het Webinar gaan we verder in op de informatie en de FAQ die te vinden is op deze pagina. Wat je verder kunt verwachten tijdens dit webinar: een stukje verduidelijking, herhaling én we beantwoorden vooraf ingezonden vragen van leden.

Wil jij een vraag inzenden? Gebruik het contactformulier en noteer in het onderwerp 'btw-Webinar'.

Aanmelden voor het Webinar

Via een speciale link moet je je vooraf aanmelden voor het Webinar. Let op: deze aanmeldlink volgt zeer binnenkort via de e-mail. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een persoonlijke link die je 21 november toegang tot het Webinar geeft. Deze ontvang je ruim van tevoren in je mailbox. Kun je er niet bij zijn? Naderhand plaatsen wij het Webinar op onze website, zodat onze leden de uitzending kunnen terugkijken.

Wil je nu alvast meer weten over de btw-kwestie en lezen voor welke voetzorg de btw-vrijstelling geldt? Of wil je weten hoe je met terugwerkende kracht ten onrechte betaalde btw terugvordert, indien je in het verleden bezwaar hebt gemaakt? Neem rustig de tijd en lees alle informatie op deze pagina nauwkeurig door.

Let op: de FAQ (onderaan de pagina) wordt binnenkort wederom aangevuld met waardevolle informatie, afkomstig van ledenvragen die wij dagelijks ontvangen. In sommige gevallen hebben wij wat uitzoektijd nodig om vragen te kunnen beantwoorden. 

Disclaimer:
ProVoet maakt vooraf een selectie van de ingezonden ledenvragen. Niet alle vragen worden behandeld. Verder gaan we tijdens het Webinar niet in op individuele, boekhoudkundige situaties van leden.

De aanmeldlink voor het Webinar volgt zeer binnenkort via de e-mail.