26 juni 2024

Website regiodag Heerenveen is live - meld je nu aan!

De aanmeldwebsite voor de regiodag Noord op zaterdag 28 september in Heerenveen is live! Je kunt je nu direct gratis aanmelden via onderstaande button:

Aanmelden regiodaG HEERENVEEN 
 

ProVoet-regiodagen zijn belangrijke en gezellige dagen waar we elkaar informeel ontmoeten en waar je praktische kennis en informatie opdoet. Super interessant dus voor jou als pedicure! Ook als je al eerder op een regiodag in jouw regio was is het zeker de moeite waard om te komen. Naast een divers aanbod aan lezingen kun je veel informatie opdoen en uitwisselen op de beursvloer en speeddaten met de bestuursleden. Voor de eerste boekers zijn er twee speciale, extra geaccrediteerde lezingen , die worden verzorgd door Dr. Annemie Galimont. Nieuw is ook de geaccrediteerde lezing over hygiëne, desinfectie en duurzaamheid van Karolien van der Scheer.

Dat wil je toch niet missen?

Je kunt gratis deelnemen en als je bij je aanmelding een lunch bestelt neemt ProVoet het grootste deel van de kosten hiervoor voor haar rekening en betaal je slechts € 12,50 (excl. Btw). Mis het niet en meld je snel aan via https://www.aanmelder.nl/provoetregiodagheerenveen2024