Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Wegens succes herhaald: Workshop Gesprekstechnieken

Wegens het succes van de voorgaande keer wordt de workshop Gesprekstechnieken, wat doe je in lastige situaties herhaald.

Iedereen vindt iets anders lastig, de een vindt het brengen van een prijsverhoging lastig en de ander heeft last van een cliënt die teveel informatie deelt. In deze training wordt in kleine groepen van maximaal 10 personen gewerkt om te leren om op een andere manier met moeilijke situaties/cliënten om te gaan. Dit wordt begeleid door een coach-acteur. De situatie die u lastig vindt kunt u van tevoren insturen en deze wordt met de groep besproken en eventueel nagespeeld door de acteur. De effecten van verschillende benaderingswijzen worden op deze manier zichtbaar gemaakt. Daar waar wenselijk met korte ondersteunende theorie.

Tijdens deze training worden ervaringen uitgewisseld en onderzoeken we wat werkt en niet werkt bij de diverse lastige situaties.

Spreker:
Harry Heijblok, trainer/acteur van Hetsen & Visschers Training- en Acteursbureau

Bekijk meer informatie en meld je aan voor de workshop:
http://www.provoet.nl/pages/170/consumenten/Activiteitenkalender/Workshop-Gesprekstechnieken-wat-doe-je-in-lastige-situaties.html