02 december 2022

Wij zijn live met een vernieuwd 'Mijn ProVoet'

Waarschijnlijk heb je onlangs gemerkt dat deze website mijn.provoet.nl en jouw bijbehorende Mijn ProVoet-profiel tijdelijk niet bereikbaar waren. Inmiddels zijn we weer up and running!

De gehele digitale ledenadministratie is verhuisd naar een nieuw softwarepakket. Voor jou betekent dit vooral: vernieuwde ledenprocessen, een soepelere Mijn ProVoet-omgeving, vernieuwde communicatie uitingen (zoals de nieuwsbrief) en vooral: een effectiever werkende ledenservice die in de toekomst meer uren overhoudt voor belangrijke ledenwerkzaamheden.

Wij verzoeken onze leden om te controleren of hun persoonlijke gegevens in Mijn ProVoet goed staan ingevuld. Waar nodig kun je zelf aanpassingen doen. Ontbreekt jouw voornaam in Mijn ProVoet? Dit kun je niét zelf aanpassen! Lees hieronder wat je in dat geval moet doen.

Controleer jouw gegevens in Mijn Provoet

In principe hoeven onze leden weinig te doen en ondervinden zij niet veel last van deze verhuizing. Wel roepen wij iedereen op om haar of zijn gegevens in Mijn ProVoet te controleren en dan met name jouw VOORNAAM. Tijdens de migratie kwamen wij erachter dat er nogal wat voornamen van leden ontbreken in onze ledenadministratie, wat problemen oplevert met bijvoorbeeld het bestellen van webshop-artikelen. We willen graag met een schone lei beginnen en roepen iedereen op om al je persoonlijke gegevens in jouw Mijn ProVoet-omgeving te controleren en waar nodig te wijzigen en/of aan te vullen.

Let op: je kunt je voornaam niet zelf toevoegen

Het is niet mogelijk om zélf jouw voornaam aan te passen in jouw persoonlijke Mijn ProVoet-omgeving. Ontbreekt jouw voornaam in Mijn ProVoet? Stuur dan een e-mail naar info@provoet met als onderwerp: voornaam. Vermeld jouw lidnummer en natuurlijk voornaam, dan werken wij dit voor jou bij.

Ga naar jouw Mijn ProVoet-omgeving