Uitzending 'Oudere voet'

Op 2 oktober was de live uitzending van een evenement over de oudere voet. Deze uitzending kun je op 3 momenten terugzien. ProVoet is betrokken bij het wetenschappelijke onderzoek ‘Studie naar de oudere voet’ . De uitkomsten tonen hopelijk het belang van de rol van de medisch pedicure in de zorg voor ouderen aan. Een belangrijk onderwerp voor de pedicurebranche en daarom wijzen we onze leden op de mogelijkheid de herhaling van de uitzending te bekijken. Mischa Nagel is voorzitter van de stuurgroep en verzorgde de uitzending. Hij is bij de herhalingen namens de stuurgroep aanwezig om na afloop vragen en opmerkingen te bespreken.

Deelname, inclusief naslagwerk, is volledig kosteloos. Als je geaccrediteerde deelname wenst zijn de kosten voor verwerking van accreditatie en certificering € 5,-. Inschrijving vooraf en meetbare aanwezigheid zijn daarvoor vereist. Wil je zonder accreditatie deelnemen dan kun je de opname gratis bekijken.

Aanmelden geaccrediteerde deelname:

Kosteloos deelnemen zonder accreditatie? Open de aanmeldpagina en meld je aan via het blauwe aanmeldvak onderaan de pagina.

Accreditatie:
ProCERT 2 punten (1x Omgevingsbewust handelen + 1x Voetzorg - Overige risicovoet niet zijnde DM of reuma).

 

Extra informatie

  • Online