Overslaan en naar de inhoud gaan

19 maart 2020

Help de zorg!

In de hele zorgbranche zijn beschermende middelen nu hard nodig. VNO-NCW deed op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een dringende oproep ten behoeve van de grote zorgaanbieders voor grote voorraden FFP 1, 2, 3 mondmaskers met CE-keurmerk. Ook onze branche kan natuurlijk wat doen! 
 

Mondmaskers, handschoenen en ontsmettingsmiddelen
Heb jij nog een voorraad mondmaskers, handschoenen en/of ontsmettingsmiddelen die je beschikbaar wilt stellen? Dan is het advies ze af te staan aan lokale zorgpartijen. Het ProVoet branche informatiecentrum heeft contact opgenomen met lokale zorgaanbieder Zorggroep Charim om de bescheiden voorraad over te dragen. 

Heb jij nog beschermende materialen die je (geheel vrijwillig) beschikbaar wilt stellen? Neem dan contact op met een zorgpartij bij jou in de buurt. Zij zitten te springen om deze materialen. Je helpt de zorgbranche daar enorm mee. 

Oproep Rode Kruis
Of doe mee aan deze centrale inzamelactie van het Rode Kruis. Zij zorgen ervoor dat jouw middelen terecht komen bij de zorginstellingen die ze het hardst nodig hebben.