Overslaan en naar de inhoud gaan

E-learning

Welkom op het e-learning platform van ProVoet

Hier vind je onder andere de verplichte e-cursus Richtlijnen, voor pedicures die in het KRP geregistreerd staan. Bestellen* en betalen verloopt eenvoudig via iDeal. Vervolgens staat de bestelde e-cursus voor je klaar in 'Mijn ProVoet' onder 'Mijn e-learning' en in de 2e kolom onder 'Jouw e-learning'. Start de e-cursus, doorloop de verschillende onderdelen, rond de e-cursus af en de accreditatiepunten worden bij een positief resultaat automatisch toegekend aan het KRP. Let op! Als je een e-cursus al eerder hebt gevolgd, dan krijg je niet opnieuw accreditatiepunten toegekend. 
 

*Bij het bestellen treden momenteel beveiligings/foutmeldingen op. Dit probleem is bij ons bekend en er wordt aan gewerkt dit te verhelpen. Excuses voor het ongemak.
  • Op ieder moment en op elke plaats te volgen!
  • Houdt automatisch bij waar je gebleven bent in de e-cursus.
  • Let op! Als je een e-cursus al eerder hebt gevolgd, dan krijg je niet opnieuw accreditatiepunten toegekend. 
Jij en jouw tarief
3 accreditatiepunten (professionaliteit)

Welk tarief vraag je? En zitten al jouw kosten daarin verwerkt? Met deze e-cursus bereken je jouw tarief.

€ 39,95

Bereoepscode elo
3 accreditatiepunten (kwaliteitsbewust handelen)

Welke normen en waarden zijn nodig voor een goede uitoefening van het vak? Met verschillende herkenbare praktijkcasussen.

€ 39,95

Omgaan met clienten
3 accreditatiepunten (professionaliteit)

Pedicures werken altijd met mensen. Om ervoor te zorgen dat cliënten terug blijven komen, is het belangrijk om klantgericht te werken.

€ 39,95

Marketing in de praktijk
3 accreditatiepunten (professionaliteit)

Als je een nieuw bedrijf start, moet je nadenken over hoe je jouw bedrijf in de markt gaat zetten. Deze e-cursus begeleid je daarin.

€ 39,95