Overslaan en naar de inhoud gaan

Richtlijnen DV/RV (verplicht voor pedicures die staan geregistreerd in het KRP!)

De cursus 'Provoet richtlijnen behandeling van voeten van personen met Diabetes Mellitus en van personen met een Reumatische aandoening' is een verplichte activiteit in het KRP. Deze cursus gaat inhoudelijk in op de ziektebeelden Diabetes Mellitus en Reumatische aandoeningen, het gericht voetonderzoek, de behandeling, specialistische technieken, voorlichting en adviezen. Daarnaast biedt de cursus een checklist waarmee je jouw eigen praktijkvoering naast de Richtlijnen kunt leggen. 

Deze e-cursus is een verplichting in het KRP, in de periode die je bent gestart op of na 1 januari 2018. Is je huidige periode voor die datum gestart? Dan kun je hem ook volgen. Je hoeft hem dan niet nog een keer te doen in de volgende periode.

De hoofdstukindeling is als volgt:

1. Diabetes Mellitus
2. Gericht voetonderzoek
3. Casus
4. Specialistische technieken
5. Voorlichting en adviezen
6. Reuma
7. Gericht voetonderzoek Reuma...
8. Inspectie voeten
9. Specialistische technieken
10. Voetproblemen bij reuma
11. Educatie
12. Verwijsbrief
13. Checklist Richtlijnen

In de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende praktijkgerichte filmpjes, tussentijdse toetsen en geschreven informatie. Hoe lang je bezig bent met de cursus is afhankelijk van de snelheid waarmee je leest en werkt.

Miniatuurvoorbeeld

Meld je direct aan voor deze cursus!

Bestel deze cursus

Accreditatiepunten

Deze e-learning is geaccrediteerd met 3 accreditatiepunten (ProCERT KwaliteitsRegister voor Pedicures) - domein kwaliteitsbewust handelen.

Studieduur

Voor de checklist is de tijdsinspanning afhankelijk van hoe je in jouw praktijk met de richtlijnen werkt. Als je deze volledig doorgevoerd hebt in je praktijk ben je sneller klaar dan wanneer je nog stappen moet zetten. Je moet uitgaan van een tijdsinvestering van minimaal 4 uur. 

Kosten

 

€ 9,95 excl. 21% BTW

Bestel deze cursus

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0318 - 551 369

E-mail info@provoet.nl

ma t/m vrij 09:00 - 12:30 uur en 13:30 - 15:00 uur