Verzekeringen

Collectieve verzekeringen (algemeen)

ProVoet heeft een pakket aan collectieve verzekeringen afgesloten voor haar (aspirant)leden. Door gebruik te maken van de grootte van de brancheorganisatie is de premie voor deze verzekering beduidend lager dan wanneer je individueel een verzekering afsluit. Er zijn verschillende collectieve verzekeringen die je kunt afsluiten.

Lees meer

Schade melden

Heb je schade die je wilt melden, dan kan dat bij de schademeldcentrale van Interpolis. Deze centrale is zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar onder telefoonnummer 013 580...

Lees meer

Polisvoorwaarden

Bekijk alle polisvoorwaarden van de collectieve verzekering.

Lees meer

Zorgverzekeraars en declaraties

ProVoet behartigt de belangen van al haar leden bij onder andere zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars hanteren een steeds strenger beleid met betrekking tot de afhandeling van de facturatie. Dat betekent dat uit de facturen de belangrijkste zaken duidelijk af te leiden moeten zijn, wil de zorgverzekeraar het vergoeden.

Lees meer

Arbeidsongeschiktheid, wat kan je ervoor regelen?

Als ZZP’er ben je verantwoordelijk voor jouw eigen inkomen. Voor ondernemers bestaat er geen centraal geregeld sociaal vangnet als je door ziekte of ongeval langere tijd niet kunt werken. En als je als ondernemer niet kunt werken, dan heb je geen inkomen. Er zijn echter wel verschillende manieren om dit vangnet zelf te regelen, bijvoorbeeld door middel van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of door aansluiting bij een broodfonds. Wat is het verschil, wat past bij jou en waar moet je rekening mee houden? In dit artikel zetten we de verschillende mogelijkheden op een rij.

Lees meer