ProVoet Regiodagen

Ben je pedicure, medisch pedicure of in opleiding? Dan organiseren wij voor jou de ProVoet Regiodag!

Wat is er te doen?

Diverse groothandels, opleiders en andere branchegerelateerde organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen of nieuwe producten ontdekken en aanschaffen. Een belangrijk element van de Regiodag is netwerken. Op deze dag kom je in contact met je collega's uit je eigen regio om ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk is ProVoet ook zelf aanwezig en brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Ook horen we graag van jou wat er speelt in jouw regio. 

Voor wie?

Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure, medisch pedicure of pedicure in opleiding. Zowel ProVoet leden als niet-leden zijn welkom. 

Kosten en accreditatie

Je kunt de Regiodag gratis bezoeken en deelnemen aan de activiteiten. Wil je blijven lunchen, dan kun je vooraf een lunchvoucher bestellen tegelijk met je entreeticket, ProVoet geeft je hierop 50 procent korting! Ook neemt ProVoet de koffie en thee voor haar rekening.
Voor iedere Regiodag worden accreditatiepunten aangevraagd. In het programma van de betreffende Regiodag zie je hoeveel zijn toegekend door ProCERT. 

Waar en wanneer?

Vier keer per jaar organiseert ProVoet een Regiodag op verschillende plaatsen door het hele land.
De eerstvolgende regiodag