Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordelen ProVoet lidmaatschap

Informatiebrochure lidmaatschap ProVoet

Gratis

  • Jaarlijks de ProVoet agenda; 
  • Gebruik van het ProVoet muurbord;
  • ProVoet insigne;
  • Jouw vermelding op onze consumentenwebsite, www.provoet.nl;
  • Aansluiting bij de Geschillencommissie (geldt alleen voor gediplomeerde leden).

Uitsluitend van toepassing als je je contributie betaald hebt

Korting

  • Diverse ProVoet activiteiten, zoals congressen, workshops en lezingen om uw vak- en ondernemerskennis op peil te houden en collega's (uit uw regio) te ontmoeten
  • Het abonnement op Podopost, onafhankelijk vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf. Podopost bevat in iedere uitgave een middenkatern 'Voetenwerk' met informatie van uw brancheorganisatie ProVoet
  • Deelname aan het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

Uitsluitend van toepassing als je je contributie betaald hebt

Belangenbehartiging

ProVoet behartigt de belangen van haar (gediplomeerde) pedicures.

Collectieve verzekeringen

De collectieve verzekeringen van ProVoet leveren een forse besparing op voor je bedrijfskosten. Je hebt de mogelijkheid om de noodzakelijke verzekeringen (zoals de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, inventarisverzekering en goederentransportverzekering -bij ambulant werken-) tegen aanzienlijke kortingen af te sluiten. Vergelijk welk voordeel het voor jou oplevert.

Collectieve verzekeringen  

Ledenservice artikelen 

ProVoet ledenservice artikelen zijn exclusief voor (aspirant-)leden. Artikelen zoals visitekaartjes, afspraakkaarten, analysekaarten, cliëntenfolders met diverse thema’s en bedrijfskleding ondersteunen je bij een professionele bedrijfsvoering en zijn tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Je kunt jouw visitekaartjes en afspraakkaarten ook laten bedrukken. Via de webshop kun je jouw bestelling plaatsen.

Muurbord pedicure

Als gediplomeerd ProVoet lid ontvang je het ProVoet muurbord, als waarborg naar jouw cliënten dat je aan de door ProVoet vereiste opleiding- en exameneisen voldoet. Voor de medisch pedicure is er een speciaal muurbord beschikbaar.

Jouw eigen pedicure website

Je kunt als ProVoet lid eenvoudig en voordelig jouw eigen website bouwen en onderhouden. De website is specifiek opgezet voor een pedicurepraktijk. Door eigen kleurkeuze en toevoeging van jouw logo maak je er een perfecte site van in je eigen huisstijl, die zeer eenvoudig door jou te actualiseren is.

Pedicure website

De Leestafel

De Leestafel heeft een speciaal aanbod voor ProVoet leden met betrekking tot tijdschriftpakketen voor in jouw praktijk. Dit kan tegen dezelfde voorwaarden ook in een digitale variant 'Digi-Mags' die werkt via een QR-code . 

 ProVoet aanbod van de Leestafel