Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn ProVoet

Op dit gedeelte van de site kunt u uw persoonlijke gegevens van het ProVoet lidmaatschap bekijken en (indien van toepassing) beheren.

Mijn Gegevens

Mijn gegevens

Je bent niet ingelogd

Mijn Praktijken

Er zijn geen praktijken toegevoegd op jouw account. Praktijk toevoegen

Mijn Pedicure website

Mijn Pedicure website

Je hebt nog geen eigen site via ProVoet. Meld je aan via de onderstaande knop.

Aanmelden Meer informatie

Mijn Evenementen

Mijn Verzekeringen

Er zijn geen verzekeringen afgesloten onder jouw account

Aansprakelijkheidsverzekering ProVoet

Met ingang van 2017 zijn alle ProVoet-leden verplicht een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB) te hebben. Deze wijziging is nodig om het pakket collectieve verzekeringen ook in de toekomst aan te kunnen blijven bieden in verband met veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast versterkt de wijziging de kwaliteit van het ProVoet-lidmaatschap. Het besluit tot deze wijziging is genomen door de algemene ledenvergadering op 28 mei 2016.

Hierboven kunt u zien welke verzekeringen u op dit moment heeft afgesloten op de collectieve verzekering van ProVoet. Heeft u al een AVB van ProVoet? Dan verandert er voor u niets, u hoeft geen wijziging door te geven.

Heeft u geen AVB nodig of heeft u elders een AVB afgesloten? Dan kunt u dit via onderstaande knop doorgeven. U ontvangt dan van ons geen factuur voor de collectieve AVB van ProVoet.

Doorgeven stopzetten AVB

Via onderstaande knop kunt u uw AVB-verzekering stopzetten. Deze wijzigingen gaan in per 1 januari van het komende jaar. U kunt de collectieve AVB alleen stopzetten als u niet (langer) praktiserend bent, of elders een AVB heeft afgesloten.

Als u onlangs een brief van ons heeft ontvangen over de bevestiging van uw lidmaatschap, dan kunt u hier tot 5 dagen na dagtekening van de brief aangeven als u geen gebruik wilt maken van de AVB. Als u geen actie onderneemt dan bent u automatisch doorlopend AVB-verzekerd.

AVB gegevens aanpassen

Mijn Facturen

Er zijn geen facturen gevonden onder jouw account.

Mijn Bestellingen

Mijn Webshop

Ga naar de webshop

Mijn Vragen