Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature beleidsmedewerker

ProVoet

Miniatuurvoorbeeld

ProVoet, dé landelijke brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure, behartigt de belangen van ruim 12.000 leden. ProVoet doet dat samen met de Stichting ProCERT, het kwaliteitsregister voor de voetverzorging, de Stichting Facilitair Bedrijf voor de Voetverzorging en de Stichting Branchediplomering Voetzorg. ProVoet is een kleine, wendbare organisatie gericht op service aan de leden. Het bureau is in Veenendaal en ondersteunt het bestuur, ontwikkelt en voert het beleid uit en heeft een onmisbare functie in de dienstverlening aan de leden.

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij naar een nieuwe

Beleidsmedewerker

(32-38 uur per week)

ProVoet heeft een actief bestuur en dito bureau. Het bureau telt 13 medewerkers: een directeur, secretariaat, ledenservice en een beleids- en communicatieafdeling. Wij zijn een fijne club mensen die hard werken in vele projecten met en voor leden. De beleidsmedewerker die wij zoeken werkt met drie collegae samen. De beleidsmedewerker heeft bij voorkeur ervaring op dit gebied, kent en waardeert een verenigingsstructuur. We vragen HBO / WO werk- en denkniveau.

Projectmatig initiatiefrijk Organisator

Bruggenbouwer Stevige gesprekspartner

Politiek bewustzijn

Profiel 

Je wilt toegevoegde waarde realiseren voor de branche, voor de pedicures, voor de consumenten die klant zijn en voor de opleidingen waar pedicures worden opgeleid. Je snapt beleid maken en realiseren. Je bezit implementatiekracht om nieuw beleid ook echt uit te voeren en kunt tegelijkertijd vrij denken. Je wilt oplossingen aanreiken en toepassen voor iedereen. Samen kom je tot deze oplossingen, door te praten en te luisteren naar collegae, leden, bestuur, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en andere partijen. Je weet wat er speelt en zorgt voor win/win situaties, ziet kansen en pakt kansen. Er is een kader, maar er is ook een momentum. Je bent een stevige gesprekspartner, zelfstandig én teamspeler tegelijk!

Projectmatige organisator

Geen dag is hetzelfde en je bent op vele borden aan het schakelen. Je daagt mensen uit mee te doen en maakt de connectie tussen verschillende werelden. Dit doe je intern en extern. Naast je reguliere werkzaamheden ben je tevens projectmanager. Je zet lijnen en kaders uit en weet procedures, budgetten en tijdlijnen te volgen en te bewaken. Samenhang, overzicht met focus en een goede balans tussen structuur en cultuur, tussen mensgericht en taakgericht. Je weet feilloos te laveren tussen bestuur, directie, leden en andere relaties zonder je realisatiekracht te verliezen.

Wat vragen wij verder:
  • HBO / WO denk- en werkniveau;
  • Ervaring met ontwikkeling van nieuwe beleidsconcepten, business cases en het schrijven van beleidsmatige stukken;
  • Ruime werkervaring.
Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een fijn team in een landelijke branchevereniging. Het is in principe een fulltime functie, maar de uren zijn in overleg vast te stellen. Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Veenendaal. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te presenteren.

Procedure

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om vóór 17 oktober 2019 je motivatie en CV, te sturen naar bestuur@provoet.nl ter attentie van Ron Verschuren.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan gerust met Ron, 0318-514200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.