Overslaan en naar de inhoud gaan

Pedicure website voor aspirant leden

voorbeeld pedicurewbsite thema 1

Jouw eigen PedicureWebsite voor € 9,50 per maand.

Een website is voor een professionele pedicure een ‘must’. Met de PedicureWebsite kun je je praktijk op een kwalitatieve én gebruikersvriendelijke manier, eenvoudig en snel presenteren zonder dat je er enige technische kennis voor hoeft te hebben!

De PedicureWebsite exclusief beschikbaar voor ProVoet leden.

De voordelen van de PedicureWebsite zijn o.a.:

 • Snel en met minimale inspanning je praktijk online presenteren.
 • Gebruiksvriendelijk, je begint met voorbeeldcontent, een cursus is niet nodig.
 • Een all-in website op een eigen IP-adres en een e-mailadres naar keuze voor inkomende mail voor slechts € 9,50 per maand excl. BTW.
 • Vrije keuze uit 5 sjablonen voor de vormgeving, veel mogelijkheden en een grote vrijheid in het aanpassen van het design naar jouw eigen huisstijl, kleuren, logo en afbeeldingen. Geschikt om te bekijken met smartphone en tablet.
 • Eenvoudige koppeling met social media zoals o.a. jouw Facebookpagina en het weergeven van jouw Twitterberichten op jouw startpagina.
 • Je kunt gebruik maken van door ProVoet beschikbaar gestelde afbeeldingen en teksten.
 • Handige functies zoals een fotogalerij, prijslijstmodule, contactformulier en veel gestelde vragen en antwoorden.
 • De PedicureWebsite is geoptimaliseerd voor vindbaarheid via google en andere zoekmachines; dat levert aantoonbaar nieuwe klanten op!

Jouw nieuwe PedicureWebsite in 5 stappen

Meld je hier aan voor de PedicureWebsite en na een paar eenvoudige stappen kun je zelf het gewenste internet- en e-mailadres bepalen. Binnen een paar werkdagen staat jouw PedicureWebsite klaar op jouw eigen domeinnaam. Je hoeft dan alleen nog zelf foto’s en teksten toe te voegen.

Een abonnement op de PedicureWebsite kost € 9,50 per maand (excl. btw). Administratie- en setupkosten zijn eenmalig € 47,50 (exclusief btw). Je betaalt per automatische incasso.

informatieflyer 

vragen & antwoorden

Bekijk hier voorbeelden van de nieuwe PedicureWebsite:

Voorwaarden voor aspirant-leden

Ben je bij ProVoet geregistreerd als aspirant-lid en wil je alvast aan jouw eigen website werken om jouw praktijk te presenteren? Dat kan prima, er gelden dan wel een aantal extra bepalingen voor een abonnement PedicureWebsite namelijk:

 • Op jouw website via PedicureWebsite moet je duidelijk vermelden dat je in opleiding bent voor pedicure en aspirant-lid bent van ProVoet.
 • Binnen 1,5 jaar na het starten van de PedicureWebsite dien je geslaagd te zijn en een kopie van jouw diploma op te sturen naar ProVoet. Hierna wordt jouw aspirant lidmaatschap omgezet in een gediplomeerd lidmaatschap.
 • Als blijkt dat je je niet aan bovengenoemde afspraken houdt, wordt het PedicureWebsite abonnement per direct beëindigd.