07 december 2023

Maak je kwaliteit zichtbaar voor consumenten

Als pedicure mag je trots zijn op je vak en op de kwaliteit die je aan consumenten levert. De consument mag op zijn beurt de ervaring met jouw kwaliteit binnenkort waarderen met een review in de ledenzoeker en/of op ZorgkaartNederland. 

Vanaf begin volgend jaar kunnen jouw klanten hun mening over jouw pedicurebehandeling weer op de ledenzoeker plaatsen. Zo wordt jouw kwaliteit zichtbaar voor consumenten. In het eerste kwartaal van 2024 word je als medisch pedicures of pedicures DV/RV ook zichtbaar op ZorgkaartNederland mits je ProVoet-lid én KRP-geregistreerd bent. ZorgkaartNederland is het grootste zorggerelateerde reviewplatform. Naast de de erkenning middels de btw-procedure is dit nog weer een erkenning voor het pedicurevak en onze rol binnen het zorgveld! 

Best spannend natuurlijk, maar ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Als je goed bent in je vak en openstaat voor verbetering heb je alleen maar iets te winnen met een review. Uitgaan van ‘geen bericht is goed bericht’ is niet van deze tijd. Daar kan de moderne consument niet mee uit de voeten.  

Provoet gaat samen met Patiëntenfederatie Nederland, de ontwikkelaar van ZorgkaartNederland, pedicures ondersteunen optimaal gebruik te maken van reviews en andere interactie met cliënten.