ProVoet lidmaatschap

ProVoet voor jou

Circa 12.000 (aspirant-) pedicures en medisch pedicures in Nederland zijn aangesloten bij ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure. Je herkent een professionele pedicure aan het ProVoet logo. 

Brancheorganisatie ProVoet is gesprekspartner van overheidsinstanties, publiekrechtelijke en andere organisaties. Daarnaast is ProVoet vertegenwoordigd in diverse organisaties en commissies. Op deze manier behartigt ProVoet de belangen van de branche en in het bijzonder van haar leden. Ook is ProVoet actief voor haar leden als het gaat om het organiseren van lezingen, workshops en congressen. 

ProVoet kent twee soorten leden, aspirant-leden en gediplomeerde leden.

  • Aspirant-lidmaatschap voor pedicures in opleiding. Het lidmaatschap kost per jaar voor aspirant-leden € 54,00 (exclusief: 21% BTW, bijdrage Podopost en premie aansprakelijkheidsverzekering) 
  • Lidmaatschap voor gediplomeerde pedicures. en medisch pedicures. Het lidmaatschap kost per jaar voor gediplomeerde leden € 133,50 (exclusief: 21% BTW, bijdrage Podopost en premie aansprakelijkheidsverzekering). 

Podopost

Het collectieve online abonnement op het vakblad Podopost is onlosmakelijk verbonden aan het lidmaatschap van ProVoet en kost per jaar € 29,99 (excl. btw). Woon je niet in Nederland? dan is de toeslag voor de verzendkosten naar het buitenland € 30,- per jaar.

Online en papieren Podopost

Met ingang van 1 januari 2024 kun je in jouw persoonlijke Mijn ProVoet-omgeving de module kiezen die het best bij jou past. Alleen de online Podopost (kost € 29,99 ex btw per jaar), wil je daarnaast ook de papieren bewaarversie dan valt die 6 x per jaar in jouw brievenbus voor € 17,90 meer (excl. btw).

Aansprakelijkheidsverzekering

Alle ProVoet leden zijn automatisch verzekerd op de collectieve Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB-basis) bij Interpolis. Hiervoor betaal je per jaar € 36,12. 

Administratiekosten en inschrijfgeld

Per jaar wordt € 2,50 administratiekosten in doorberekend. Als je kiest voor een standaardbetaling via automatische incasso (e-mandate) krijg je € 2,50 korting. Bij aanvang van het lidmaatschap wordt eenmalig € 18,- inschrijfgeld in rekening gebracht.Collectieve verzekeringen

Automatische incasso

De hierboven genoemde kosten worden per automatische incasso geïnd.Incasso en machtigingsformulieren.

Ben je geïnteresseerd in het ProVoet lidmaatschap? 

Wanneer je gediplomeerd pedicure of medisch pedicure bent, kun je lid worden van ProVoet en gebruikmaken van de vele voordelen. Jouw diploma moet voorkomen op de lijst met de door ProVoet erkende diploma's. door ProVoet erkende diploma'svoordelen van het ProVoet lidmaatschap