23 september 2022

Bestuursvoorzitter Ben Wagemakers legt werkzaamheden neer

Aan alles komt een einde: Ben Wagemakers heeft het bestuur en stafbureau medegedeeld dat hij zijn werkzaamheden als bestuursvoorzitter van ProVoet tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering (mei 2023) zal beëindigen. Zijn officiële termijn liep tot de ALV van 2024, maar Ben heeft besloten om een jaar eerder te stoppen.

Zelf zegt Ben het volgende over zijn besluit: “Al sinds 1995 ben ik bestuurlijk werkzaam binnen de voetverzorging. Ik ben trots op de stappen die wij als brancheorganisatie hebben gezet in de afgelopen jaren. ProVoet is uitgegroeid tot een zeer professionele en relevante branchevereniging. Ik heb altijd geprobeerd om daar mijn steentje zo goed mogelijk aan bij te dragen. Nu, een jaar voor het einde van mijn sluitingstermijn, vind ik het mooi geweest. Het is goed zo! Wat mij betreft is het tijd om het stokje over te dragen.”

Het bestuur van ProVoet en directeur Ron Verschuren zijn inmiddels druk bezig met de opvolging van Ben Wagemakers. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte, zodra er meer nieuws is.

J. Van Driel vrijdag, september 23, 2022 - 15:06

Gefeliciteerd met uw pensioen