Overslaan en naar de inhoud gaan

De ProVoet pedicurepoule, iets voor jou?

ProVoet werkt projectmatig. Om actieve ProVoet leden meer te betrekken bij het te voeren beleid, is een pedicurepoule opgericht. ProVoet leden kunnen zich via een motivatieformulier aanmelden voor deze poule.

De ProVoet pedicurepoule, iets voor jou?

ProVoet wil graag veel verschillende competenties terugzien in de poule, zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van de in de branche aanwezige kennis. Daarnaast kijken we of jouw aanmelding een goede aanvulling is op de huidige poule, want we streven ernaar dat de poule een goede afspiegeling is van de branche.

Als je wordt toegelaten, kan ProVoet je vragen voor deelname aan projecten en kun je meedenken in beleidsmatige vraagstukken. Ook is er voor pouleleden twee keer per jaar een kader(mid)dag, waarop we verschillende actuele thema’s  bespreken en input vragen voor de projecten waar we op dat moment aan werken.

BEKIJK DE PROFIELSCHETS VOOR POULELEDEN

Aanmelden
Als je aan de profielschets voldoet en je wilt aanmelden voor deelname aan de poule dan kun je het motivatieformulier invullen en digitaal terugsturen naar Ina.berendsen@provoet.nl

MOTIVATIEFORMULIER

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.