11 april 2024

Kom naar de VTV en bezoek de presentatie "Stap in de spotlights: Jouw koers naar succes als pedicure"

Aanstaande zaterdag én zondag geeft Joyce de Wit, powered by ProVoet, een interessante presentatie tijdens de VTV in Houten. Deze presentatie is beide beursdagen van 13.30 uur tot 14.30 uur en hierin ontdek je de kracht van zichtbaarheid en doe je veel inspiratie op. Het bijwonen is door ProCERT geaccrediteerd met 1  punt in het domein Ondernemerschap.

Vragen die de revue passeren zijn: Wil jij de koers bepalen van jouw praktijk of salon? Het is jouw keuze! Maar overweeg eens: waar wil je naartoe? Wat is jouw doel, jouw missie? En hoe slim is het om online én offline zichtbaar te zijn, niet alleen voor nieuwe klanten, maar vooral ook voor je bestaande klantenkring?

Je hoort hoe je jouw praktijk of salon voor iedereen zichtbaar maakt en je jezelf kunt laten zien zien als de professional die je bent.  Je hoort hoe je met jouw kennis van voeten en voetproblematiek jouw expertise kunt delen, samenwerkingen kunt aangaan en de voetzorg naar een hoger niveau kunt tillen.

Ontdek de kracht van zichtbaarheid in deze inspirerende presentatie door Joyce de Wit powered by ProVoet. Laat je meenemen in het "waarom" en "hoe" op een prikkelende en positieve manier die jou echt "aan" zet. 

Koop je VTV-entreekaart met korting