Overslaan en naar de inhoud gaan

20 maart 2018

Nieuws: Cas van de Groes gaat met pensioen!

We hebben het al eerder laten weten: Cas van de Groes gaat met pensioen! Volgende week is zijn laatste werkweek, vrijdag 16 september trekt hij de deur in Veenendaal dicht en gaat hij genieten van zijn vrije tijd.​

Op dat moment is Cas ruim elf jaar in dienst geweest van ProVoet. Toen hij aangesteld werd, kende de vereniging ongeveer 9.000 leden, dat zijn er nu ruim 13.000. Cas heeft, met anderen, in deze periode aan de wieg gestaan van zaken in de voetverzorgingsbranche die we nu gewoon vinden, zoals het beroep medisch pedicure, beide branchediploma’s en het KRP. Ook binnen ProVoet is er onder zijn leiding veel geprofessionaliseerd: onder meer de structuur van de vereniging, het ledenbestand dat gedigitaliseerd is, de intensievere communicatie naar de leden en het merk ProVoet, dat nog steviger is neergezet met de televisiereclame en de deelname aan nationale evenementen. Daarvoor willen we hem op deze plek graag bedanken.

Cas is vader van drie zoons en inmiddels opa van twee kleindochters. Wij wensen hem en zijn vrouw Jetty veel geluk in deze nieuwe periode in hun leven, samen met hun steeds groter wordende familie!